معرفی هتل پارس ائل گلی تبریز
طراحی هتل پنج ستاره پارس ائل گلی تبریز از سال ۱۳۷۰ آغاز گردید و تا ۱۳۷۱ ادامه پیدا کرد. در ادامه عملیات اجرایی طرح از سال ۱۳۷۴ در زمینی به مساحت ۳۷هزار متر مربع آغاز گردید و در سال ۱۳۸۰ با زیربنایی در حدود ۲۸هزار متر مربع به اتمام رسید. این هتل که زیر مجموعه ای از گروه هتل های پارس است، در اسفند سال ۱۳۸۰ رسما کار خود را آغاز کرد. هتل پارس با ۱۷ طبقه و مجموع ۱۷۹ فضای اقامتی در قالب اتاق و سوئیت یکی از بهترین هتل های تبریز به شمار می رود.
امکانات هتل پارس ائل گلی تبریز
واحدهای اقامت هتل شامل ۲۰ باب اتاق یک تخته، ۱۳۹ باب اتاق دو تخته (۶۰ باب دبل و ۷۹ باب توئین) و ۲۰ سوئیت با ظرفیت سه نفر بوده که همگی از تجهیزات مدرنی بهره می برند تا بتوانند آسایش و آرامش را برای میهمانان فراهم کنند. بدون اغراق می توان گفت این هتل یکی از بهترین اقامتگاه های موجود در شهر تبریز است که با واحدهای اقامتی مجهز و امکانات رفاهی خوب اقامت به یاد ماندنی را برای میهمانان به ارمغان می آورد.
با رزرو هتل پارس تبریز شما به این امکانات در داخل و خارج از اتاق ها دسترسی خواهید داشت: یخچال، تلفن، تلویزیون، آنتن مرکزی، پاور سوئیچ، سرویس بهداشتی فرنگی، مینی بار، اینترنت بی سیم، سیستم اعلام حریق، خانه داری ۲۴ ساعته، آسانسور، کافی نت، تاکسی سرویس، کتابخانه، خشکشویی، استخر، سونا و جکوزی، سالن بدنسازی، سالن بیلیارد، فروشگاه، خدمات پزشکی، صندوق امانات، آرایشگاه آقایان، اتاق نگهداری از کودک، سالن ضیافت، سالن کنفرانس، رستوران یاقوت، رستوران زمرد، رستوران گردان، کافی شاپ، بانک، خودپرداز، گیم نت و فضای.
تالارها و سالن های پذیرایی هتل پارس
علاوه بر کافی شاپ هتل که در لابی واقع شده و امکان سرو انواع نوشیدنی های گرم و سرد را دارد، با رزرو هتل پارس تبریز شما به چهار رستوران این هتل نیز دسترسی خواهید داشت:
رستوران گردان: در بام هتل قرار گرفته و به همین دلیل از چشم انداز بی نظیری برخوردار است. این رستوران که ظرفیت پذیرایی از ۱۲۰ نفر را دارد، از امکان سرو انواع غذاهای ایرانی و فرنگی برخوردار است.
رستوران زمرد: با سرو انوع غذاهای ایرانی و ظرفیت ۳۰۰ نفر در طبقه همکف هتل پذیرای میهمانان است.
رستوران یاقوت: در طبقه همکف قرار دارد و گنجایش پذیرایی از ۱۰۰ نفر را با انواع غذاهای ایرانی دارد.
رستوران الماس: نیز در طبقه همکف هتل پارس ائل گلی تبریز واقع شده و از آنجا که گنجایش آن ۷۰ نفر است، برای افرادی که تمایل دارند غذای خود را در فضای آرامتری میل کنند، مناسب است.
جاذبه های اطراف هتل پارس ائل گلی تبریز
زیبایی و جاذبه های شهر تبریز زبانزد هستند و هر ساله گردشگران زیادی را به سوی این شهر می کشانند. در این بین یک اقامتگاه ایدهال علاوه بر داشتن امکانات رفاهی مناسب و مکفی باید دسترسی خوبی به این جاذبه های دیدنی نیز داشته باشد. موقعیت مکانی از آن دست عواملی است که مسافران را به رزرو هتل پارس تبریز ترغیب کرده؛ چرا که میهمانان در زمان نه چندان زیاد و به راحتی به بعضی از اماکن دیدنی تبریز دسترسی خواهند داشت، از جمله:
پارک و باغ وحش ائل گلی: یا پارک شاه گلی یکی از اماکن تفریحی در فاصله ۷ کیلومتری جنوب شرقی شهر تبریز قرار دارد و باغ حشی نیز با همین نام درون این باع احداث شده است. این بنا در دوران آق قویونلوها ساخته شده و بعد از آن در زمان حکومت صفوی توسعه یافته و بازسازی شد و به بزرگترین منبع آب تبدیل گردید که مسئولیت آبیاری باغ های شرق تبریز را به عهده داشت، در ادامه در دوران قاجاریه نیز تغییراتی در این بنا انجام شد از جمله کشیدن دیوار دورتا دور استخر، ایجاد راه عبور و مرور و درختکاری. این پارک در زمان پهلوی به شهرداری واگزار گردید تا به تفریگاهی برای مردم تبدیل شود.
پارک آبی: پروژه احداث این پارک در سال ۱۳۸۸ با سرمایه گذاری بخش خصوصی آغاز شد. پارک آبی تبریز یکی از مجهزترین و پیشرفته ترین پارک های آبی کشور است که به یکی از مراکز تفریحی تبریز تبدیل شده و اکثر مسافران گذراندن وقت در این پارک را در برنامهی سفر خود قرار می دهند.
برج خلعت پوشان: در دوران صفویه بنا شده است. در دوره قاجار در این برج آجری محلی برای این منظور بود که خلعت اعطائی پادشاه را بر دوش فرمانداران می انداختند و از اینرو به برج خلعت پوشان معروف شد. ساختمان این برج دارای قاعده ای ۱۶ ضلعی بوده و در سه طبقه ساخته شده که طبقه سوم آن بدون سقف است.
رودخانه مهران رود: از کوه سهند سرچشمه می گیرد و از تبریز در جهت شرق به غرب عبور کرده و این شهر را به دو بخش تقسیم می کند و در ادامه مسیر به تلخه رود در شمال غربی تبریز می پیوندد.
مسجد کبود: به راستی یکی از شاهکارهای معماری پس از اسلام است که در دوره قراقویونلوها و به دستور ابومظفر جهان شاه در سال ۸۷۰ بنا شده است. این مسجد بطور کامل با کاشی های لاجوردی پوشیده شده و به همین دلیل نیز به مسجد کبود شهرت دارد، در زبان ترکی به این بنا گوی مسجد نیز گفته می شود. مسجد کبود در اثر زلزله سال ۱۱۹۳ هجری قمری خسارت های بسیاری را متحمل شد تا جائیکه امروزه از ساختمان مسجد فقط سر در و چند پایه به جای مانده است، اما شکوه و زیبایی آن هنوز هم چشم بینندگان را خیره خواهد کرد.
پارک بالارباغی: که پس از انقلاب اسلامی ساخته شده یکی از سه پارک مهم تبریز است و فضایی مناسب را برای تفریح و گذراندن اوقاتی خوش فراهم آورده است.
بازار تبریز: بزرگترین بازار سرپوشیده در آسیا است که یک کیلومتر مربع مساحت دارد. این بازار در سال ۱۳۵۴ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید و در سال ۱۳۸۹ نیز به عنوان اولین بازار جهان در لیست میراث جهانی یونسکو نیز ثبت گردید. تبریز یکی از شهرهای مسیر جاده ابریشم بوده و از اینرو این بازار رونق فراوانی داشته است و در نوشته های جهانگردان زیادی از جمله مارکوپولو، ابن بطوطه، جاکسن، یاقوت حموی، اولیای چلبی، الکسیس سوکتیکف، گاسپار دروویل، ژان شاردن، رابرت گرنت واتسن و حمدالله مستوفی نام این بازار به چشم می خورد.
اطلاعات تکمیلی پذیرش بانوان با ارائه مدارک شناسایی معتبر امکان پذیر است.
پذیرش صیغه نامه معتبر با مهر برجسته امکان پذیر است.